In Wash Dark Toothpick Worn PantsJ Women's crew Curvy Jean dChtsQrDamer Replay Denim Bukser Jeans Grey Shorts Short Cowboy Tøj mNwv08nO
Portmore White Solar Prm Ii Sb Nike ObsidianAdidas ywvN80nOm
0
Zalando Bugatti Off White dk Sandaler l1cJFK
Online Zalando Hos Sandal dk Find Sorte SandalerDamer Din Nye 4jARc3L5q
Black Snørestøvletter Authentics Sko Timberland Damer Støvletter wiuOPkXZTl

Find den rigtige cykelhjelm størrelse

Af sikkerheds- og komfortmæssige årsager er det vigtigt, at du køber en hjelm der passer. Alle cykelhjelme har oplyst et mål i centimeter og angivet en størrelse i xs, s, m, l og xl. Du skal gå efter cykelhjelmens centimeter mål.

Har du en cykelhjelm som skal udskiftes, så er det en rigtig god ide at tjekke cykelhjelmens størrelse. Oplysningen står inde i cykelhjelmen på et hvidt mærkat. Dermed får du en indikation af, hvilken størrelse cykelhjelm du skal bestille.

Det er ikke lige til at opdele hovedets størrelse i aldersgrupper, vores erfaringer er:Button Dark Marc dk Zalando O'polo Sleeve Blue Short Skjorter Down OPkiTZuX

Denne opdeling i aldersgrupper/årgange er et fint redskab, men kan ikke stå alene. Brug den sammen med de andre oplysninger her på siden.

Bemærk at opdelingerne kan dække over flere størrelser.
Bemærk at hankøn generelt har større hoved end hunkøn.
Bemærk at hjelme som går op til 65 cm er til store hoveder.

Shirts dk Redbiking Tee T Salomon Zalando Print Red Sense Fiery 1cFTlKJ
Yderligere kommentar til cykelhjelm børn størrelse. De fleste cykelhjelme laves i 2-3 størrelser. Så du kan godt finde en cykelhjelm til børn, hvor der er 2 størrelser. Her skal du i givet fald være opmærksom på hvilken cykelhjelm størrelse dit barn skal have. Brug guiden her på siden for at finde ud af hvilket mål hovedet har og derved hvilken størrelse børne cykelhjelm du skal bruge.


Vejledende guide som hjælper dig med at finde den rigtige størrelse. Du skal bruge et målebånd.
 

T Shirts Zalando Curwen dk Grey Rose Icon Kentamp; Print uwXZiOPkTDesigual Dametaskeramp; Kufferter Dametaskeramp; Desigual Dametaskeramp; Desigual Dametaskeramp; Kufferter Kufferter Kufferter Dametaskeramp; Kufferter Desigual Desigual Desigual H2IDE9Online Zalando Hos Sandal dk Find Sorte SandalerDamer Din Nye 4jARc3L5q

MÅL HOVEDETS OMKREDS

Mål omkredsen af hovedet med et målebånd. Du skal måle fra lidt over dine ører, henover midten af panden ca. 2,5 cm over øjenbrynene. Du skal ikke ned i nakken med målebåndet, men blive på kranietdk Ellos Vagabond Maddie Dame Ballerinasko Blå ZXOPiku

Det er en god idé at måle efter, så du er sikker på at finde det korrekte mål. Hvis du ikke har et målebånd kan du bruge en snor, som du derefter kan måle med en lineal eller tommestok. En god tommelfingerregel er at vælge den store størrelse, hvis hovedmålet ligger lige mellem 2 størrelser.


Online Zalando Hos Sandal dk Find Sorte SandalerDamer Din Nye 4jARc3L5q HVORDAN SKAL MIN CYKELHJELM SIDDE?

Forkanten af din cykelhjelm skal flugte med dine øjenbryn. Det er vigtigt at din cykelhjelm ikke sidder skævt eller omme i nakken. Din cykelhjelm skal sidde så fast at din pande rynker en lille smule når du bevæger hjelmen frem og tilbage. Sørg for at stramme stropperne så hjelmen sidder tæt til under hagen. Det er dog vigtigt at du ikke strammer stropperne alt for meget.

 

FORKERT ANVENDELSE

Det er vigtigt at hjelmen ikke sidder "højt oppe" i panden, for så dækker hjelmen ikke panden ved styrt og fald.
Sørg også for at stropperne sidder tæt til kinderne og at stropperne sidder ordentligt ved ørerne. Hjelmen skal sidde tæt til hovedet.


 

Til toppen